Prodej RD 6+1 s terasou, garáží a sklepem, zahrada 580 m2, Zvole, Praha - Západ

 

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi zajímavý rodinný dům s krásnou zahradou a vzrostlými stromy, to vše kousek od Prahy, v obci Zvole, v ul. Na Výsluní, okr. Praha - Západ.

Jedná se o dřevostavbu z 80.let na betonových základech, vč. kompletního podsklepení, v suterénu je garáž (vjezd vhodný pro menší auta a motocykly, dále je možné parkovat před domem) a technické zázemí domu + špajz, prádelna a ještě úžasná klubovna s krbem a přístupem na zahradu, vhodná jakýmkoliv oslavám, v 1.NP pak 4 pokoje s kuchyní, koupelna s vanou a Wc, šatna a terasa, v 2.NP 2 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a Wc a dále příprava na případné dodělání menší kuchyňské linky v chodbě. Po menších úpravách je tedy možné využívat dům i dvou generačně.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě vyjma plynu a zároveň má ještě vlastní kopanou studnu o hloubce 34 m. Topení zajištěné elektrokotlem, v kombinaci s kotlem na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Technický stav domu odpovídá jeho stáří. Veškeré konstrukce jsou v původním udržovaném stavu, došlo pouze k výměně oken a zateplení fasády. Dům je tedy vhodný k postupné rekonstrukci, dle vlastních představ.

Kousek od domu les a cyklostezky. V obci pak kompletní občanská vybavenost, vč. lékaře, jezdí zde dva autobusy a do 10 min cesty ve Vraném n. Vlt. také vlak.

Dům je v osobním vlastnictví a je tedy možné financovat jeho koupi hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůže. Před samotnou prohlídkou si můžete dům projít z pohodlí domova pomocí přiložené virtuální prohlídky: https://my.matterport.com/show/?m=y4o4CzMXgRY. Pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Ev. č.8828.

Další informace

Číslo nabídky
N8828
Adresa
Zvole, Na Výsluní
Dispozice domu
6+kk
Poloha objektu
V bloku
Druh objektu
Dřevěná
Zastavěná plocha
139 m2
Celková podlahová plocha
303 m2
Užitná plocha
303 m2
Stav objektu
Dobrý
Plocha pozemku/ů
580 m2
Typ domu
Patrový
Počet podlaží
2
Počet podlaží pod zemí
1
Užitná plocha v přízemí
100 m2
Užitná plocha v podkroví
67 m2
Terasa
26 m2
Sklep
69 m2
Rok rekonstrukce
2006
Rok výstavby
1980
Umístění objektu
Klidná část obce
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady
580 m2
Obytná plocha celkem
202 m2
PENB: Náročnost budovy
G - průkaz nedodán

10 690 000 Kč za nemovitost

Dům je možné financovat hypotečním úvěrem. Cena včetně odměny RK a právního servisu.


Mgr. Marek Střída
605470938
strida@realitytwo.cz

Zaujala Vás tato nemovitost?

Mapa