Prodej zajímavého bytu 3+kk/L/S s pěkným výhledem, OV, Ul. Lodžská, Praha 8 - Bohnice. (Rezervováno)

 

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi zajímavý byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk, nacházející se v 5. patře zrekonstruovaného panelového domu s výtahem a dvěma vstupy do domu, včetně pojezdu pro kočárky. Byt je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamžitému nastěhování (s případnou postupnou modernizací).

Byt je příjemně dispozičně řešený, kdy z prostorné chodby s úložnou vestavěnou skříní máte samostatný přístup do všech obytných místností i koupelny s vanou a samostatného WC. Krásný a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ve kterém najdete udržovanou kuchyňskou linkou se základními spotřebiči, dále pak menší dětský pokoj (či pracovna) a v neposlední řadě dostatečně velká ložnice s přímým vstupem na prosklenou lodžii o velikosti 3,3 m2.

V bytě jsou ve všech pokojích velká okna s orientací na východ a krásným výhledem na okolí i zeleň. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlahy, PVC, koberce a dlažba. Topení ústřední dálkové, Jádro zděné s novou elektřinou (koupelna, WC, kuchyň). K bytu dále náleží sklepní kóje o výměře 2,5m2.

V blízkém okolí veškerá občanská vybavenost. Škola, školka, dětské hřiště, obchody, restaurace, vše v docházkové vzdálenosti. Výborná dostupnost na MHD K dispozici ihned. Hypoteční úvěr Vám rádi pomůžeme zajistit přes specializované hypoteční centrum.

Byt si můžete projít z pohodlí domova přes přiloženou virtuální prohlídku, https://my.matterport.com/show/?m=SnvTZGzqfh3 a v případě zájmu o osobní prohlídku, či doplňující informace nás neváhejte kontaktovat. Ev. č. 8832.

Další informace

Číslo nabídky
N8832
Adresa
Praha 8, Lodžská
Dispozice bytu
3+kk
Druh objektu
Panelová
Celková podlahová plocha
60 m2
Užitná plocha
60 m2
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ domu
Patrový
Číslo podlaží
6
Počet podlaží
12
Počet podlaží pod zemí
1
Vlastnictví
Osobní
Balkon
3 m2
Sklep
3 m2
Umístění objektu
Okraj obce
PENB: Náročnost budovy
D - Méně úsporná
PENB: Ukazatel náročnosti budovy
94 kWh/m2
PENB: Norma
vyhláška 78/2013 Sb.

Mgr. Marek Střída
605470938
strida@realitytwo.cz

Zaujala Vás tato nemovitost?

Mapa